Pintz és Társai – Munkatársaink

Pintz György

PINTZ György

Ügyvezető
Európai szabadalmi és védjegy ügyvivő
MSZTE elnök

Szabadalmi ügyvivő 1983 óta. Okl. gépészmérnök, okl. gazdasági mérnök, okl. Európa-mérnök (Feani, Brussels). Az ELTE Jogi Karán 1986-ban szerzett iparjogvédelmi szakjogászi diplomát. 2003 óta európai szabadalmi ügyvivő, továbbá európai védjegy és design (mintaoltalmi) ügyvivő. 2011-től osztrák szabadalmi ügyvivő is. EU műszaki-jogi szakértő; domain döntnök. A 2006-2010 között működött Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Tanács két ügyvivő tagjának egyike. A Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Egyesület (MSZTE) elnöke, az Internet Szolgáltatók Jogi Tanácsadó Testületének elnökhelyettese, a Nemzetközi és az Európai Szabadalmi Ügyvivők Szervezetének, a Nemzetközi Védjegy Szövetségnek, valamint több magyar és nemzetközi szervezetnek. Az első magyar szakember, akit az Európai Szabadalmi Hivatal Állandó Tanácsadó Testületébe felkértek. Számos magyar és külföldi találmány, publikáció, továbbá a “Találd fel magad – avagy a siker szabadalma” és a “Védjeggyel a csúcsra!” (2011) c. könyvek szerzője, a “Szellemi alkotások joga” (PPKE egyetemi tankönyv) társszerzője.

Dr. Szarka Ernő

Dr. SZARKA Ernő

Szabadalmi ügyvivő
Magyar Szabadalmi Hivatal korábbi elnöke

Szakértő. Okl. vegyészmérnök, okl. gyógyszer- és élelmiszeripari szakmérnök. 1993-1997 között az MSZH elnöke, helyettes államtitkár, a Szellemi Tulajdon Világszervezet (WIPO) és a Növényfajta Védelmi Nemzetközi Szervezet (UPOV) biotechnológiai szakértője. Az Iparjogvédelmi Kézikönyv (1994) főszerkesztője, a BIOPATENT Centrum vezetője.

Dr. Bede Máté

Dr. BEDE Máté

Jogtanácsos

Nemzetközi védjegy-, design és szerzői jogi tanácsadó. Diplomáját a PPKE Jogi Karán szerezte 2005-ben. Különböző ügyvédi irodákban általános jogi gyakorlatot is szerzett.

Csirmaz Ágnes

Dr. CSIRMAZ Ágnes

Védjegy osztályvezető

Nemzetközi védjegy, design és szellemi tulajdonvédelmi tanácsadó. Diplomáját az ELTE Jogi Karán szerezte.

Dr. Szamosi Kitti

Dr. SZAMOSI Kitti

Jogi osztályvezető

Nemzetközi védjegy, design és szellemi tulajdonvédelmi tanácsadó. Diplomáját a PPKE Jogi Karán szerezte.

Papp Lilla

Dr. PAPP Lilla

Jogász

Nemzetközi védjegy, design és szellemi tulajdonvédelmi tanácsadó. Diplomáját a PPKE Jogi Karán szerezte.

névjegyDr. CSIRIK Márton

Jogász

Nemzetközi védjegy, design és szellemi tulajdonvédelmi tanácsadó. Diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte, ahol PhD tanulmányokat is végzett.

Pintzné Paczolay Kinga

PINTZNÉ PACZOLAY Kinga

Európai szabadalmi ügyvivő
Európai védjegy és design ügyvivő

Vegyészmérnök, okl. biológusmérnök, 1989 óta szabadalmi ügyvivő. Az ELTE Jogi Karán 1989-ben szerzett iparjogvédelmi szakjogászi diplomát.

Asztalos György

ASZTALOS György

Európai szabadalmi ügyvivő

Külső szakértő. Okl. villamosmérnök, okl. szabadalmi mérnök (1968. Berlin). Korábban a Távközlési Kutatóintézet szabadalmi ügyvivője.

Tárcza László

TÁRCZA László

Európai szabadalmi ügyvivő

Külső szakértő. Okl. villamosmérnök, 1980 óta szabadalmi ügyvivő, 17 éven át a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület főtitkár helyettese. Számos iparjogvédelmi publikáció szerzője.

Dr. Gedeon Sándor

Dr. GEDEON Sándor (2015 )

Európai szabadalmi ügyvivő
Okl. jogász, okl. villamosmérnök, okl. mérnök-közgazdász. Több mint 40 évig szabadalmi ügyvivő, a magyar szabadalmi ügyvivők egykori doyenje. Több magyar és nemzetközi szakmai szervezet tagja, számos publikáció szerzője. Több évtizeden át iparjogvédelmi egyetemi oktató.

 

gototop home