Díjaink

Az Év Szabadalmi és Védjegy Irodája 2018

2018-ban a Pintz és Társai Kft. nyerte el a Global Law Experts Év Szabadalmi és Védjegy Irodája címét az Európai Unióban, melyet a Global Law Experts  nemzetközi jogi szervezet ítélt oda és adott át.


Az Év Legjobb Védjegy Irodája 2016

Büszkék vagyunk arra, hogy az Acquisition International nemzetközi szakmai magazin Európa vezető védjegyportáljának korszerűsítésért és az egyedülálló hamisítás elleni alkalmazás kifejlesztéséért irodánkat választotta az Év Legjobb Védjegy Irodájának 2016-ban az Európai Unióban! A lapnak több mint 100.000 olvasója van a világ 170 országában.

A kiemelkedő eredményért szeretnénk köszönetet mondani partnereinknek és ügyfeleinknek, akik évről-évre belénk vetik bizalmukat, valamint munkatársainknak, akik fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon végezzék munkájukat.

trademarkeu-pintz-best-tm-office-2016


Az Év Szabadalmi és Védjegy Irodája 2015

Örömmel jelentjük be, hogy a 2015-ös évben ismét a Pintz és Társai Kft. nyerte el a Corporate International Év Szabadalmi és Védjegy Irodája címét Magyarországon. Szeretnénk köszönetet mondani partnereinknek, akikkel oly hatékonyan tudunk együttműködni, valamint ügyfeleinknek, akik évről évre belénk vetik bizalmukat!

A díjat a Corporate International nemzetközi jogi magazin ítélte oda és adta át. A magazinnak 150 országban mintegy 70 000 olvasója van.

legal-awards-winner-2015


Az Év Szabadalmi és Védjegy Irodája 2014

2014-ben a Pintz és Társai Kft. nyerte el a Corporate International Év Szabadalmi és Védjegy Irodája címét Magyarországon, melyet a Corporate International nemzetközi jogi magazin ítélt oda és adott át.

dij_kep


A 2011-es Év Magyar Védjegy Irodája

A nemzetközi jogi szervezeteket minősítő Global Law Experts kutatásokat kezdeményezett, hogy megtalálja a legjobban teljesítő jogi irodákat a világon. Idén, több mint 14.000 ajánlás alapján – iparági igazgatók, szakértők, tanácsadók, független ügyvédi irodák, ügyvédi kamarák, a GLE honlapjának látogatói és a LinkedIn felhasználói segítségével – a 2011. Év Magyar Védjegyjogi Irodájává a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda Kft-t választotta, elismerve a védjegyjog terén elért kiemelkedő eredményeit.

Szeretnénk köszönetet mondani minden kedves partnerünknek támogatásukért.

Az év Magyar Védjegy Irodája

gototop home