Hiszünk munkánkban és a közös sikerben

Hiszünk benne, hogy a lehető legjobban meg tudjuk védeni a ránk bízott szellemi tulajdont: védjegyet, találmányt, szabadalmat, domént vagy mintát. Örülünk neki, hogy olyan munka kerül ki a kezünk alól, amelyet nemcsak a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, hanem az Európai Szabadalmi Hivatal, az Európai Védjegy Hivatal (BPHH) vagy bármely európai nemzet hivatala „csont nélkül” befogad.

Ahogy Ön büszke lehet találmányára, ugyanúgy mi is büszkék vagyunk feltaláló ügyfeleinkre, és büszkék vagyunk arra is, hogy ha valaki a világon európai védjegyet óhajt, akkor először a mi nevünkbe ütközik az interneten (trademark.eu). Ambíciónk mellett nem feledkezhetünk meg az alázatról, nem feledkezhetünk meg arról, hogy a nagy világcégek (pl. Audi) bizalmát vagy épp az Ön bizalmát akkor tudjuk tartósan megőrizni, ha az innovációra belsőleg is nyitottak vagyunk, ha folyamatosan fejlődünk, fejlesztünk, ha a saját szakmánkban válunk Önhöz hasonló feltalálóvá.

Bizonyára Ön is olyan, aki nem örül annak, ha szabadalmát más lenyúlja, márkanevét más használja. Mi kifejezetten élvezzük, hogy egy-egy találmányt vagy nevet sikerül úgy levédenünk, hogy abba másnak beletörik a bicskája. Élvezzük azt is, hogy per esetén ügyfeleinket legtöbbször sikerrel képviseljük. Természetesen, mint mindenki, mi is pénzért dolgozunk, ez azonban inkább gyümölcse, mint motivációja munkánknak. Hiszünk munkánkban, és hisszük, hogy talán épp az Ön találmánya, neve lesz az, amely egyszer hungarikummá, vagy közismert márkanévvé válik.

gototop home