Rólunk mondták

“We are glad that in Hungary we are represented by Georg Pintz and Partners in respect to patent and trademark matters. Their work is of high quality, worthy to the good reputation of AUDI.”

“Örülünk, hogy Magyarországon Pintz és Társai képvisel minket szabadalmi és védjegy ügyekben. Munkájuk magas színvonalú, méltó az AUDI hírnevéhez.”

AUDI AG.
Patent and Trademark Department

A képet az AUDI engedélyével használtuk fel.

———————————————————————————————————

“Cégünk több anyagilag fájdalmas tévút és több nem megfelelő szakértővel való együttműködés után talált rá a Pintz és Társai Kft-re, akik magas szakértelemmel és nagyon korrekt módon gyorsan helyretették a mások által elkövetett baklövések sorozatát az akkori aktuális európai védjegyünk ügyében. Azóta már évek teltek el, és már a 3. közös védjegy bejelentésen is túl vagyunk. Azóta is a már tőlük megszokott nagyon korrekt és nagyon megbízható módon adnak segítséget mindennemű védjegy kérdésünkben. Számomra nem kérdés, hogy ha védjeggyel kapcsolatos kérdésem van, akkor csakis őket keresem. Az sem véletlen, hogy minden védjegy bejelentésünket ők képviselik. Ajánlom az irodát mindenkinek, aki szeretné elkerülni a védjegyek jogi útvesztőjét, az elrontott védjegy ügyeket és a fölösleges kiadásokat és profi, évtizedes tapasztalattal rendelkező, valóban hozzáértő szakértőt szeretne megbízni.”

Marco. L. Czako
Director ejecutivo / CEO
Erica Media S.L.

———————————————————————————————————

“Nagy köszönetem és gratulációm a Pintz és Társainak, akik védjegy ügyeimben kiemelkedően gyors és szakszerű segítséget nyújtottak. Megnyugtató, hogy ebben a mai világban működik olyan jogászközösség, amely magas szakértelemmel és magas erkölcsiséggel old meg feladatokat a nagy fáradsággal előállított civil értékek és általánosságban: a jogállamiság védelmében.”

Molnár Pál
elnök
Balassi Kard Művészeti Alapítvány

———————————————————————————————————

“Védjegyeinknek nemzetközi bejegyzése és megújítása terén a Pintz és Társai Szabadalmi Ügyvivői Iroda kollégái minden esetben professzionális szaktudással, figyelemmel és rövid átfutási idővel valósították meg minden kérésünket — öröm velük együtt dolgozni. A Pintz és Társai Kft.-t szívesen ajánljuk mások figyelmébe is.”

Graphisoft

———————————————————————————————————

“Nekem is volt olyan a karrierem során, hogy hosszú ideig nem jött be semmi, de mindig szorgalmas voltam, és olyan volt a hozzáállásom. Egy idő után mindig visszakapja az ember a sorstól. Nagyon jó az, amit az új szakmai stáb hozott. Ez egy jó kezdet, amire lehet építkezni.”

Szalai Ádám

———————————————————————————————————

“Nagyon elégedett voltam tanácsadási szolgáltatásukkal. Az iroda munkatársai nagyon segítőkészek és megbízhatóak. A tanácsadásuk kitűnő és nagyon előre utató, gondolatébresztő. Nagyon gyors átlátóképesség a bonyolult eljárások megismerése, átlátására tárgyában; ennek megfelelően a megfelelő jogi védelmi lehetőség, lehetőségek kialakítása. Tömören összefoglalva az iroda munkáját: az empátia, a gyorsaság és az alaposság jellemzi.”

Bittsánszky Ádám

———————————————————————————————————

“Elismerésemet és köszönetemet szeretném kifejezni Önnek és munkatársainak, hogy a Vasuta Palackozott Fröccs mintaoltalma és védjegyokirata megszerzése végett közbenjártak a Nemzeti Szabadalmi Hivatalnál és az Önök által készített beadvány sikert aratott.”

Vasuta Gábor
vezérigazgató
VASUTA ZRT.

———————————————————————————————————

“Köszönöm, hogy önzetlenül ilyen alapos és érthető segítséget nyújtottak szellemi tulajdonvédelmi kérdésekben.”

Vámos Sándor
multimédia művész, VamosART
(Magyarország 2. legtöbb feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornája)

———————————————————————————————————

“Pintz és Társai Kft-t ismeretlenül ajánlással kerestem meg, egy nemzetközi jogi ismereteket igénylő és határidős kérdéssel. Pár órán belül választ kaptam. A válasz egyértelmű és jogi hivatkozásokkal alátámasztott volt, amit nem jogi szakember lévén is értettem.”

Szabó Donát
C-E-T Magyarország Kft.

———————————————————————————————————

„Számunkra ez egy teljesen új terület volt, amiről túl sokat nem tudtunk. Kiváló tanácsadást kaptunk, és mindenben segítőkészek voltak. Gyors, minőségi ügyintézés volt az elejétől a végéig, precíz végeredménnyel.”

Komtravel Kft.

———————————————————————————————————

“Rettentően köszönöm, hogy ennyire részletes és személyre szabott választ írnak mindig! Nagyon korrektek – ezt úgy gondolom, illik most már megjegyezni! Nagyon szépen köszönöm az összes eddigi segítséget is, öröm ilyen hozzáállást tapasztalni ma Magyarországon!”

Sárkány Tibor

———————————————————————————————————

“Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni azt a nagyszerű, korrekt, precíz és mindig segítőkész hozzáállást, amit tanúsított felénk. Nagyon jól döntöttünk, amikor Önöket választottuk.”

Gölley Mónika, Németh Mónika

———————————————————————————————————

“Örülök, hogy van egy ilyen cég, akik magas színvonalú tudásukkal és segítőkészen támogatják munkánkat.”

Fazekas Milán Gábor
sikergyerkocok.hu

———————————————————————————————————

“Nagyon köszönjük a segítséget és a példaértékű hozzáállást. Ritka manapság az Önzetlen segítségnyújtás. Biztos vagyok benne, hogy felkeressük még irodájukat, hiszen jelenleg 4 K+F eljárásban és fejlesztésben veszünk részt.”

Éles Dávid

———————————————————————————————————

“Köszönöm tanácsadásukat! Azért akartam Önöket szellemi tulajdonvédelmi ügyeimben megismerni, mert láttam, hogy Önök szakmai és emberi meggyőződésük mellett akkor is kiállnak, ha az az Önök számára esetleg rövidtávon hátrányt jelent! Küzdenek az igazságért, és akkor is kimondják, ha az kellemetlen.

Emellett Önök, a hazai piacon hiánypótló módon, hatalmas erőfeszítéseket tesznek a szellemi tulajdon védelméért, a szellemi értékek fejlesztéséért, ezek széleskörű megismertetéséért, sőt! Egyedülálló módon felkarolják, és segítik az akár szerény forrásokkal rendelkező, de ígéretes projektek megvalósulását, hazánk szellemi értékeinek kézzelfogható értékké konvertálását.

A fentiek miatt úgy látom, hogy iparjogvédelmi ügyeim kezelése Önöknél jó kezekben lesz, és az én ügyeimben is hasonló elkötelezettséggel és korrektséggel fogják kezelni a problémákat.”

Czintos Csongor feltaláló, Kecskemét

———————————————————————————————————

“A Cityfood kiváló minőségű ebédet szállít a legmodernebb technikával több mint 130 településen. A Pintz és Társai hasonlóan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a védjegyoltalom terén világszerte, és sikeresen védte meg a Cityfood márkanevet a Legfelsőbb Bíróság előtt.”

Cityfood Magyarország Kft.
Vlajku Levente ügyvezető

———————————————————————————————————

“Kutatói pályám során megismertem több magyarországi és külföldi iparjogvédelmi iroda munkáját. Számos alkalommal meggyőződhettem arról, hogy a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Irodában mind szakmailag, mind emberileg megbízhatok. Egyúttal korrekt, magánember által is megfizethető árakon dolgoznak.”

Dr. Hantz Péter biofizikus
Európai Molekuláris Biológiai Laboratórium, Heidelberg
a Bolyai Kezdeményező Bizottság alelnöke

———————————————————————————————————

“Pintz György, illetve Pintz és Társai már második évtizede védik találmányaimat, ipari mintáimat, márkaneveimet. Bár 15 éve volt egy olyan talámányom, amit nem sikerült szabadalmaztatniuk, mégis kitartottam mellettük. Azóta is bízom bennük, és azt mondom, hogy cipőt a cipőboltból, szabadalmat és védjegyet Pintz és Társaitól… A sebesség megszállotja vagyok, bennük is a gyorsaságot, az azonnali reagálást kedvelem a legjobban.”

Maruzsi László autóversenyző
többszörös rallycross országos bajnok
a Genfi Szabadalmi Világkiállítás aranyérmes feltalálója

———————————————————————————————————

“Köszönjük a magas színvonalú munkájukat és hogy sikeresen megvédték a Yogo Like nevet, nagyon megnyugtató volt számunkra, ahogy ebben az ügyben képviseltek minket. Köszönjük, hogy mindig rendelkezésünkre álltak és az ítélet ellenére is pernyertesnek érezzük magunkat.

A jövőben is ha szükség lesz rá Önöket választjuk cégeink képviseletére és jó szívvel ajánljuk Önöket másoknak is.”

Deli Krisztina
Yogo Like

———————————————————————————————————

“Szeretném megköszönni a velem való együttműködésüket, valamint a szakszerű munkájukat. Öröm volt együtt dolgozni az Önök első osztályú irodájával.”

Meital Klein
Corporate Patent Department
Teva Pharmaceutical Industries Ltd.

———————————————————————————————————

“Szeretném megköszönni, hogy ilyen kiemelkedően precíz, profi munkával sikerült a tárgyalást megnyerni. Szeretném ajánlani mindenkinek a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda szolgáltatásait, mert a megkeresésem pillanatától a tárgyalás végéig a leghozzáértőbb kezekben éreztem az ügyem.”

Morvai Tibor ügyvezető
Megavision Kft.

———————————————————————————————————

“Elégedett vagyok a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Irodával. Pintz György a már lekésett határidők esetén is talált póthatáridőt, és reménytelennek látszó európai jogokat is sikerrel szerzett meg számunkra.”

Németh Miklós
olimpiai bajnok gerelyhajító
a Németh és Társa Kft. ügyvezetője

———————————————————————————————————

“Manapság igen ritka az a fajta tisztességes, egyenes, professzionális munkakapcsolat, ami Pintz Úrékkal az első pillanattól megvolt. Ügyeinkben mindig a rendelkezésre álló adatok alapján várható legvalószínűbb elemzéseket kaptuk, függetlenül attól, hogy az ránk nézve pozitív, vagy negatív végkicsengést ígért. Semmi csúsztatás, túlrajzolt felesleges optimizmus, csak a legvalószínűbb tények és természetesen az érdekeinknek leginkább megfelelő iránymutatás, javaslat… Ezt az első pillanattól szerettük, mivel szerintünk is csak így lehet hatékonyan és célravezetően haladni, pláne a jog útvesztőiben. Köszönet az egész csapatnak a korrekt, megbízható segítségért, az eddigi sikerekért!
Ahol csak tudjuk, őszintén fogjuk jó hírüket kelteni…”

Szablár István
Rotovill Kft.

———————————————————————————————————

“Pintz György, illetve Pintz és Társai 1995-óta védik szabadalmaimat, forma védelmeimet, márkaneveimet, és képviselnek jogi ügyeimben magas színvonalon. Megbízható és mindig a helyzetet megfelelően értékelő hivatását magas szinten űző szakembert ismertem meg Pinzt György Úrban és az iroda munkatársaiban, külön kiemelve Bede Máté jogtanácsos Urat! Megbízható munkájukra a jövőben is számítok!”

Szabó László
Szabó és Fia Szolgáltató Kft.

———————————————————————————————————

“Szabadalmi ügyvivőt kerestem a „misztikus„ ötletem képviseletére, egyetlen iroda vállalta fel a képviseletet, ez a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda.

A hazai és nemzetközi szabadalmi és védjegy bejelentéseimet az iroda dolgozói tisztességesen, megbízhatóan képviselik. A Szakmai hozzáértésük, és a közvetlen kapcsolatuk erősíti további közös munkánkat. Évek óta eredményesen dolgozunk együtt. Bízom benne, hogy a jövőben a lelkesedésük töretlen marad.

Sikere vitték a “misztikus” ötletemet, sőt az USA-ban is védelmet szereztek rá.

Köszönöm az eddigi munkájukat.”

Hajdu Imre ügyvezető
Teamsoft Bt.
———————————————————————————————————

“Köszönjük a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Irodának az önzetlen segítséget! Fiatal feltalálók segítőiként nagyszerű munkát végeztek, gyorsan és pontosan. Kedves és együttműködő partnerek, szabadalmi feladatokkal kapcsolatban mindenkinek ajánlom őket!”

Hüttl Sarolta, Ivócsap Projekt 

———————————————————————————————————

“Tisztelt Pintz és Társai!

Nagyon megtiszteltek gyors és korrekt válaszukkal. Örülök, hogy Önöket választottam és rászántam a kutatási díjat. Annak ellenére, hogy van hasonló találmány, nem sajnálom, sőt jó érzéssel tölt el, hogy megpróbáltam. Azt tanácsolom minden hozzám hasonló egyszerű feltalálónak, hogy ha találmányuk van, és azt szabadalmaztatni akarják, forduljanak szabadalmi ügyvivőhöz! Ezen belül is csak a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda Kft-t tudom ajánlani. Nagyon szimpatikus volt, hogy nem egyből egy félmilliós tétel megfizettetésével indítottak, hanem tisztességesen, lépésről lépésre lehetséges a fizetés. Rokonszenvem tovább nőtt az irányukba, amikor nyíltan, etikusan és korrekten tájékoztattak véleményükről, amely alapján találmányomnak csekély esélyt adtak, így elestek a további megbízástól. Habár csekélynek hathat, engem egy 0,5% esély is arra bíztat, hogy ne adjam fel, és keressek befektetőt. Bizakodom abban, hogy ha találok ilyen befektetőt, találmányom mégis sikerre vihető.

Tisztelt Pintz és Társai, még egyszer köszönöm őszinte válaszukat. Hiszem, hogy találkozunk még vidámabban.”

Boros József Attila
Gépjármű-technikai szerelő

———————————————————————————————————

“Ténylegesen én több, mint hálás vagyok a kapott segítségért.

Még ugyan nincs vége az ügynek – ezután kerül majd jogi szakaszba, de azt gondolom és remélem, hogy egy olyan szakcég, mint Önök, mindenkinél jobban ismeri és érti ezt a területet. Nyilván fizetni is hajlandó lettem volna a tanácsért – ez ma már teljesen elfogadott – így az, hogy a segítséget ingyen kaptam, maximálisan, vagy még azon is túl korrekt.”

“Köszönöm a barátomnak, hogy Önöket ajánlotta, és még egyszer köszönöm Önöknek is a gyors és gyakorlatban használható válaszokat, segítséget!

Kovács Tibor

———————————————————————————————————

“A Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Irodával a legnagyobb mértékben meg vagyok elégedve! Tapasztalom szerint nagyon kedvesek, segítőkészek, megbízhatóak, szakszerűek, korrektek! A lehető legjobb választás mindenkinek, aki jogi oltalmat szeretne szerezni!”

Kovács Máté, feltaláló 

———————————————————————————————————

“Pintz György és kollégái szaktudása, üzleti korrektsége és a magyar szellemi tulajdon érvényesülése melletti elkötelezettsége számomra nem képezheti vita tárgyát. Elégedett vagyok munkájukkal, ezért már több ügyben is hozzájuk fordultam. Ennek folyományaként nemcsak szabadalmi, hanem bármilyen iparjogi kérdésben, amennyiben felmerül, oly bizonyossággal fordulok hozzájuk, ahogy bolygónkon a gravitáció érvényesül.”

Kardos Tamás, Mencshely

 

gototop home